Beoordelingen van El Pacho Heerenveen

Recente recensies van El Pacho Heerenveen

5 sterren na 161 reviews

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles was goed warm bij thuiskomst en meer dan genoeg voor twee personen. Helaas deels koud moeten opeten door een huilende baby, maar zelfs dan nog lekker. Voor herhaling vatbaar!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg smakelijk. Het had iets warmer gemogen. De aluminiumbakjes zijn niet geschikt. Veel van het eten blijft erin plakken en lastig eetbaar.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was lekker maar de cheesecake viel erg tegen

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren hebben wij onze maaltijd afgehaald bij El Pacho. Zoals altijd smaakte het heerlijk. We moesten een kwartiertje rijden voordat we thuis waren, dus het enige nadeel is dat de gerechten een beetje slap waren geworden in de bakjes, maar de smaken waren prima. Onze tip: schrijf op de bakjes welke gerechten erin zitten, scheelt weer even uitzoeken wat van wie was. En de cadeautjes bij de kindermenu's zaten er niet bij. Dit stond wel op de website.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vlees wel goed, patat was bijna wit...veel te kort gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De Mexico box is erg lekker en ruim voldoende! Zeker een aanrader

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Stond op afgesproken tijd klaar. Ik moest 20 minuten naar huis rijden, maar was nog op prima temperatuur. Heerlijk gegeten.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en heerlijk smaakvol. Ietsje ruimer met de guacamole mag!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en combinatie prima. Lekker gegeten. Hoewel we direct zijn gaan eten, was het aan de lauwe kant. Wat dat betreft jammer. Maar verder wel tevreden, prijs kwaliteit verhouding prima.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De spare ribs hoor je te koken en dan te grillen maar deze waren teveel gekookt en te weinig gegrild. Verder lekker eten boor een keertje!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijden. Niet te vroeg klaar gemaakt dus lekker warm en vers om op te halen. Goed geregelde afhaal balie en vrolijk personeel.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten bij jullie! Nu ook in de afhaal Corona periode nu meerdere keren heerlijk gegeten. Ruime porties, vers bereid, goede warmhoud bakjes, servetten en alcohol doekje mee geleverd. Mocht voor komende zomerse dagen de horeca nog niet open zijn dan zou bestek meeleveren misschien nog een optie zijn om buiten te eten ergens ;-) verder dikke prima en lekker gegeten zoals altijd.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service en betaalwijze. Graag nog iets beters verzinnen voor gerechten met gesmolten kaas: die blijven vooral in het aluminiumfoliebakje erg plakken.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, en lekker. Zeker voor afhaal. Daarnaast ruime porties Salade is overvloedig en kan smaakvoller

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima in orde, heerlijk gegeten. De salade was wel wat grof gesneden. Bezorging was ook mooi op tijd en het eten nog lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Keurig geleverd. Op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en lekker warm dat is ook belangrijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Top kwaliteit en nog goed warm toe we thuis kwamen. Kon iets meer sausjes bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd precies op het afgesproken tijdstip bezorgd. Het eten smaakte heerlijk. Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Kwaliteit was hetzelfde als in het restaurant zelf. Wij kunnen niet anders als 5 sterren geven. Bedankt El Pacho!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snel bezorgd. Alles was nog prima op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op afgesproken tijdstip, Heerlijke hapjes die ook goed warm zijn gebleven door trnsport in de thermobox

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Één opmerking. Ik bestel wel vaak de Combination Mexico Lindo, De voorlaatste keer hadden jullie twee van de drie gerechtjes in een bakje en één apart. Dit had voor mij een duidelijke voorkeur, ipv alle drie in één bakje,wat meestal het geval is. Groeten Geke

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was handig geweest dat je bij de omschrijving had geschreven dat er zure room en guacomole bij zat, nu heb ik het apart bijgesteld en had dus dubbel..

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en goed warm geleverd! Alles zat ook netjes verpakt. We doen het zeker weer eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en veel, zou het zo weer bestellen. Spareribs ook erg lekker. Ik had de tacos en de enchilada besteld deze zaten aan elkaar vast geplakt, maar wel erg lekker

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was prima op tijd. De maaltijd, sorry dat ik het zo zeg, maar was het slechtst dat we ooit via een thuisbezorging hebben gehad. De saus zat door de hele tas, nou is dat iets dat kan gebeuren. De tacos zaten vast geplakt en konden niet zonder aan flarden gescheurd te worden opgegeten worden. Daarnaast kwam de maaltijd rechtreeks uit de magnetron. Ik ben geen goede kok, maar dit had ik voor 30 euro zeker voor beter kunnen maken. Het enige wat nog smaakte waren de lauwe frietjes.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas de verkeerde bestelling ontvangen, gelukkig werd dit snel opgelost en hadden we binnen een halfuur de juiste bestelling. Heerlijk gegeten.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook nu hebben we weer zalig gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jullie hebben voor de 2 de keer dingen vergeten deze x miste de aoli bij de broodjes en de vorige keer de zure room en quacemolen, deze x nog nadrukkelijk gevraagd of alles erin zat

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Al een paar keer afgehaald, altijd prima! Helaas was vanavond de bestelling niet compleet! Na een belletje is de rest gebracht maar daardoor is het niet geworden wat we hadden gehoopt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was een feestje heerlijk en veel te veel gegeten

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Ruime porties, netjes verpakt en het stond precies op tijd klaar om op te halen. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect. Overheerlijke maaltijd. Heet, zodat t thuis ook nog warm genoeg is. Ruim voldoende eten, je bent hoe dan ook vol. Alles zit erbij tot het natte doekje om je handen te poetsen tot aan het pepermuntje. Wij kunnen dit echter alleen eten als de kids van huis zijn. Die lusten t helaas niet en er is geen kindermenu met bv Kipnuggets. Snap ik ook hoor, is niet Mexicaans, dus hoort er helemaal niet bij.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een verrassing. Heerlijke menubox met lekkere hapjes en overheerlijke salade. Ook de zalm was perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer op tijd en zo vers als het maar kan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was een rommeltje in de tas, de bakjes van de zure room en de guacamole waren opengegaan en maakten er een viezigheid van. dat het een kwartiertje later kwam dan gepland was niet erg, maar het dekseltje van de ene bak (combi de ml) was niet dicht en niet meer warm. jammer, want op zich was het lekker! misschien volgende keer beter!?! het is moeilijk om sterren te geven, want hoe het kwam dat de bakjes open waren is me niet bekend..niet goed dichtgedaan? onderweg?

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker klaargemaakt, heerlijk warm aangeleverd. Kortom top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd eten, een aanrader! Nog een tip: maak een Spotify playlist met muziek die jullie in het restaurant draaien en geef dat mee bij een bestelling.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke ontvangst en nog belangrijker, het was erg lekker.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 x een Mexico City box, met 4 personen. Hoeveelheid voldoende, had nog iets gevarieerder gekund. Smaakte goed. We misten een portie wraps en taco’s.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hebben een heerlijke bestelling afgehaald. Alles was van hele goede kwaliteit en afhandeling bestelling was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was fantastisch nu voor 2 de keer opgehaald maar zelfde kwaliteit als in het restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte prima. Vier tacoschelpen en vier burrito’s in totaal is wel wat weinig als je twee Mexico-schotels bestelt, dus we gaan er van uit dat dit verkeerd is gegaan met de bezorging. We hebben verder lekker gegeten en bestellen vast binnenkort nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was saai. Veel met dezelfde smaak. Ook telefonisch niet echt super te woord gestaan. Volgende keer iets anders

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd eten, we vonden het heel lekker en de moeite waard

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zou er om 18:00 zijn maar kwam pas om kwart voor 7. Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en alles was lekker warm!! Doen we snel nog 's!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima en overvloedig. Paar aandachtspunten: 1) eten kan iets smaakvoller (kruidiger/pittiger) 2) iets minder salade volstaat ook Graag tot volgende keer!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van het Mexico City menu. Hoop dat wanneer het restaurant weer open gaat je dit ook dan kan bestellen en niet alleen als afhaal menu. Echt een topper.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk! nog superwarm en op de aangegeven tijd bezorgd, kortom, een dikke aanrader!!!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader! Heerlijke keuken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima,heerlijk gegeten. 1 opmerking: Voor 2 personen was er veel teveel patat. Voor ons had dat veel minder gekunt.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

1x Patat inplaats van Wedges. Eten smaakte verder goed!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten mooi op tijd. Erg vriendelijke bezorgster. Eten was goed warm, lekker en meer dan voldoende. Complimenten!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch. Keurig verzorgd in mooie bakjes en precies op de afgesproken tijd. Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Net als iedere keer weer overheerlijk. Goed warm, ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was goed van smaak, maar de kip en varkenshaas een tikje droog. Misschien komt dat door de bezorgtijd. De spareribs waren prima. De salade bevatte wel erg veel ui en niet veel andere groenten, waardoor mijn partner die niet heeft gegeten. De aardappels waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg en een snelle bezorging! Zeker de moeite waard om eens te bestellen, help de horeca !!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt verrukkelijk en dat voor een zacht prijsje. Eten kwam precies op tijd en was goed op temperatuur

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker gegeten. Voldoende qua hoeveelheid.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd eerst verkeerd bezorgd. Kregen het eten van een ander. Eenmaal bezorgd was ons eten koud en hebben we het zelf weer op moeten warmen. Eenmalig helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat fijn dat de mogelijkheid bestond om ondanks deze lockdown toch van jullie heerlijke eten te kunnen genieten. De gerechten waren zorgvuldig verpakt en bij thuiskomst nog warm. De nacho's vonden wij minder..die kwamen nu niet echt tot zn recht vergeleken met hoe je het ih restaurant geserveert krijgt. Mss niet warm genoeg. Verders gesmuld..buikjes lekker rond.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, mijn man en ik hebben allebei een allergie. Daar werd uitstekend rekening mee gehouden. Heerlijk gegeten.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk nooit aan gedacht om Mexicaans te bestellen.....des te groter de positieve verassing: heerlijk!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had nacho's als voorgerecht. Helaas daar het aluminium bakje erg slof geworden. Voor de rest heerlijk gegeten Zal zeker weer eens bestellen

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker weer. Om het vegetarisch gerecht een volledige maaltijd te laten zijn zou ik peulvruchten toevoegen.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ! Snelle bezorging en erg veel zaten bomvol.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk, heerlijk gegeten! Top bediening!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, echt een aanrader! Complimenten voor de kok.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken, we hebben heerlijk gegeten.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wauw super!!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de altijd frisse salade gister heel erg zout en niet el pacho waardig. Deze hebben we niet verder gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed van kwaliteit. We hadden een combi schotel. Misschien de volgende keer de taco in een apart bakje, blijft hij knapperig.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk altijd lekker

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed verpakt; het was nog goed warm toen we thuis kwamen(10km rijden). Compleet afgeleverd met servetten, een verfrissingsdoekje en een pepermuntje. Leuk! En het belangrijkste: wij hebben heerlijk gegeten!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en warm

Reactie van El Pacho:Dankuwel! Altijd fijn om te horen. Er staan geen sterren bij helaas, maar we hopen dat u daar 4 of 5 sterren mee bedoeld!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld voor 5 personen, zakken scheurden helemaal kapot omdat het vet eruit liep en de zakken nat waren. Eten was lauw/koud.. nergens stond op wat nou wat was, dus moesten we zelf uitvogelen. Smaak was opzich prima. Maar voor 100€ aan eten verwacht je toch meer. Normaal als we uit eten gingen bij el pacho was het super. Helaas..

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Een lekkere maaltijd, met variatie. Verse producten en qua hoeveelheid wat je mag verwachten om verzadigd te raken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten en vriendelijk personeel.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Exact op afgesproken tijd stond de bestelling klaar. Alles was compleet en overheerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis gegeten, zag er netjes en verzorgt uit.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vaker gegeten bij jullie maar voor het eerst afgehaald. Twee combi boxen, een hamburger en spareribs besteld. Meer dan genoeg te eten en wederom, ook dus bij afhalen, lekker. Het eten was goed verpakt en nog warm bij thuiskomst. Ook voor afhalen zeker een aanrader.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas viel het ons deze keer tegen. Het bereiden van het eten in de zilverfolie bakjes deed de kwaliteit niet ten goede. De nacho s waren helemaal zacht en slap geworden. Daarnaast was de burrito helemaal aan het bakje vast gebakken. Verder had de rijst weinig smaak.. voor ons deze keer niet het geld waard. Erg jammer.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Mjammie!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond mooie optijd klaar , en was weer fantastisch

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar Nog goed warm toen ik thuis kwam. Zelfs geleverd met servetten en doekjes voor de vingers (spareribs). Twee keer deze week al eten bij jullie opgehaald!! Omdat het zo lekker was.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Ik heb glutenallergie en dan is het meestal erg lastig een restaurant te vinden die daar rekening mee houdt. Wij gaan hier zeker vaker heen!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

wij hebben heerlijk gegeten, alles perfect voor elkaar, bedankt. we zullen gauw eens weer bestellen. bedankt

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals aangegeven op de juiste tijd klaar. We hebben heerlijk gegeten.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. We hadden de combi Linda. Goed verpakt in aluminium bakjes waardoor het nog warm was toen we thuis waren. Top!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Er miste een gerecht, kwamen hier thuis achter. Hebben hierover gebeld, we zouden dan de volgende keer het gerecht gratis krijgen, ik had liever het geld terug gehad. Vriendelijke groeten

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk! Al vaak gegeten zowel afhaal als in het restaurant en het smaakt uitstekend!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fajitas con carne, heerlijk. Kipspiesjes niet gegrild en onder een dikke laag saus niet wat het had kunnen zijn. Gefrituurde hapjes waar vulling uitkomt. Prijs kwaliteit niet in verhouding wat betreft het voorgerrecht en de kipstokjes.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heel lekker. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed. Tip voor El Pacho: op de site was het niet (Op de voorpagina) duidelijk dat bestellen alleen digitaal kan

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren de Nacho's niet lekker. Helemaal slof/zacht. Verder was het prima. En heel lekker. Online bestellen en betalen, perfect. Is ons goed bevallen.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

alles heerlijk zoals anders maar dit keer als extra de nacho's. De nacho's waren echt heerlijk geweest wanneer er niet zo gigantisch veel pepers in zaten. En pepertje is niet erg maar dit was echt veel teveel... zo zonde en daardoor niet op gegeten.. helaas

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goed verpakt als takeaway. Voor herhaling vatbaar

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij genieten elke keer weer van het eten. Heerlijke Combination Mexico Lindo. Warm, voldoende en goed van smaak.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker gegeten... Op tijd, compleet en goed afgeleverd

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding. Gerechten goed op smaak. Leuke optie in het kindermenu.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden via site besteld en ‘s avonds zeven uur opgehaald, terwijl wij naar huis reden, belden ze, ze waren iets vergeten, kwamen ze gelijk brengen👍👍. Het eten was heerlijk. Top service, top eten

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, echter een zoektocht voor wie welk gerecht was. Tip zou zijn om met stift per verpakking de naam van het gerecht er op te zetten.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

het viel deze maal wat tegen, eten zat veel minder smaak aan als we normaal gewend zijn. Dus normaal dik tevreden, deze keer toch echt iets minder.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vriendelijke bediening. Op tijd klaar . Aanrader!!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd lekker en op tijd. Combinacion de la Casa is een aanrader: gevarieerd en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

miste de barbecue saus bij menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Te lange wachttijden

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk. Deze keer dus weer eens afgehaald. Zo netjes hoe alles is verpakt en zo compleet. We hebben weer genoten van het heerlijke eten.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet slecht, echter drie weken eerder hetzelfde gegeten (groenten burito's) toen waren ze heel erg lekker. (we gaan uit van een andere kok)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima voor elkaar . Smaak is top. leuke geste : eet smakelijk in het mexicaans geschreven

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten. Warm en ruim voldoende.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Subliem!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. En de porties waren zeer royaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed eten. Ook de hoeveelheid was prima. En op de afgesproken tijd klaar. Helemaal top.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk gegeten! Parties waren ruim voldoende om de avond erna nogmaals ervan te kunnen genieten!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer afgehaald bij El Pacho. Het was weer heerlijk.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk fajita's gegeten!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima proporties! Heerlijk gegeten zoals we van El Pacho gewent zijn.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, compleet en smakelijk

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk!En heel warm nog toen we het opaten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Fajitas Pollo gegeten, net als altijd!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden het alle vier erg lekker. Lekker veel groenten in de vegetarische burito. Tip: meer bonen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling, 2x Mexicaanse box, was op tijd klaar, warm, prima kwaliteit en vooral ontzettend lekker. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte prima. Goed warm. Voldeed ruimschoots aan de verwachtingen. Vlotte afhaalservice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wellicht is Mexicaans eten niet zo geschikt om af te halen. De Nacho’s waren thuis al helemaal zacht. Dit was erg jammer. Sparerib bevatte veel saus en viel niet goed van het bot. Niet fijn als je niet van kluiven houdt en het vlees wilt snijden. Portie is net aan genoeg voor 2 personen.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mexico City box voor 2 pers afgehaald. Erg lekker gegeten en het was meer dan genoeg, top!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker pittig en heerlijk van gegeten. Voor herhaling vatbaar! We misten alleen 2x de cheesecake.